martes, 11 de diciembre de 2012

Anàlisi de Pere Navarro


Podem observar que una dominància en la expansió instivo-cerebral. Així que per sobre de tot li domina allò material i el món del concret. Hi ha un fons de retracció, la estructura profunda indica això tot i que l’amplada de la zona instintiva està marcada per aspectes dilatats. Aquesta tendència es veu confirmada per la fotografia de perfil en que el volum de la zona inferior és més important que no pas la zona superior. Si que podem veure que la zona cerebral és molt dinàmica per la inclinació del front, per tant hi haurà agilitat mental, rapidesa en la argumentació i en certs moments es pot servir de la vehemència per tal de defensar les seves idees, que no es mouran en l’abstracció sinó en el concret. Es un home d’idees pràctiques i li agrada aprendre en la pràctica i l’exercici més que no pas en la teoria. A més aquestes idees a més de ser pràctiques han de generar quelcom de benefici material.
            A la vegada Pere Navarro serà algú a qui li agradarà emprendre nous reptes, però li costarà materialitzar-los, ja que en el moment en que s’ha de fer una planificació concreció toparà amb el seu dubte.
            Emocionalment no es mostrarà amb facilitat, es tendeix a protegir força de les emocions, és algú a qui no li agrada destacar sinó que l’avaluïn per resultats. A la vegada que li costa delegar. Tampoc li agradarà parlar dels seus afectes i les mostres d’estima seran força reduïdes i molt reservades a cercles íntims.

No hay comentarios:

Publicar un comentario