jueves, 4 de octubre de 2012

Anàlisi de Jordi Pujol


El primer convidat de la tercera temporada del programa d’Albert Om és en Jordi Pujol.
Del seu rostre podem veure que té forma més aviat arrodonida per que la zona inferior, la instintiva es la que té més presència, sobretot en alçada i amplada, tot el rostre en general mostra aquesta tendència. A la vegada podem veure com hi ha carnositat, més proper a la dilatació. Tot això ens indica un sentit de pràctic i afabilitat, li agradarà ser proper a la gent i valorarà allò que és essencial com el menjar, per ell les millores hauran de ser tangibles.

Pel que fa a la zona cerebral podem veure com continua aquesta tendència ja que el front es més ample que alt i reforça aquesta tendència de sentiment pràctic. Podem veure com els ulls són força tònics el que li dóna una capacitat de treball mental important i sempre estarà enfocada a treure feina feta.
De la part afectiva podem observar com el nas es força carnós pel que facilita el contacte amb les persones per la seva afabilitat.
A la vegada el seu perfil es força vertical llevat del front que es lleugerament inclinat, el que li dóna dots improvisació en el discurs.

Així podem dir que aspectes com el contacte amb les persones, el sentit pràctic i el treball son els eixos principals sobre els que Jordi Pujol es fonamenta. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario