sábado, 29 de septiembre de 2012

Anàlisi de Lama Wangchen


Aquest anàlisi és particularment interessant per dos motius, el primer es la comprovació de la utilització de la morfopsicologia amb persones que no són d’origen caucàsic i el segon es la modificació del rostre en persones que han fet un procés de creixement personal tant important com és el budisme.
En primer lloc podem dir que el marc és ample pel que la persona serà molt activa. La tendència primordialment és de dilatació per l’arrodoniment del rostre producte que la cara té formes més aviat carnoses. Un tret clar és la absència de retracción latero-nasal, en altres paraules, podem veure com hi ha una presència de galtes i això ens indica que l’emotivitat és molt present, pel que aquesta persona transmetrà bones sensacions i emocions a tothom que estigui al seu voltant. A més està reforçat per la seva tendència a la dilatació que ja el fa proper i bondadós amb tothom que viu a prop seu. Podem veure com la forma general del rostre és trapezoïdal, tendeix més al contacte amb  les persones i el present, relació amb allò concret. Un element que compensa aquest contacte amb l’entor es el front lleugerament abombat, el que facilita l’aspecte espiritual i de contacte amb les idees abstractes. El nas tan carnós també indica que el contacte amb les persones és tou i tendre, no dirà mai una paraula més alta que una altra.

Un aspecte que podem veure de la fotografia de perfil és la verticalitat de la cara, el que li dóna bona capacitat de reflexió a la vegada que protecció. Es una forma d’atenuar l’espontaneïtat que li dóna la dilatació, el que vol dir que es reservarà tota aquesta proximitat per les persones que tingui dins el seu cercle més proper.
Morfopsicològicament podem dir que és algú proper als altres, que transmet molt bones sensacions, però lluny de viure en una animació constant la verticalitat del seu perfil li dóna calma i reflexió a la vegada que un fre per obrir-se als altres. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario