jueves, 20 de octubre de 2011

Anàlisi de Gerard Quintana

D’en Gerard Quintana podem dir que té un marc en retracció, per l’aprimament general del seu rostre, ja que respon més a una forma rectilínia que no pas arrodonida. També podem veure que la seva zona en expansió es la cerebral, juntament amb l’emocional, tant per l’amplada com per la carnositat del seu nas. Podem veure que el modelat es contrastat i pla.
 
Tot això indica de la seva personalitat que es algú molt reservat, selecciona molt l’ambient on vol estar, té un caràcter introvertit i procura buscar el seu sentit propi més que buscar-lo a partir dels altres. La forma general del rostre és la d’un triangle amb un sol vèrtex cap a baix, el que mostra una tendència a viure en el món de les idees i d’allò intangible. El Gerard és una persona que li agrada estar en el pensament.
Els seus afectes estan encara més reservats i ajuden a nodrir el pensament per humanitzar-lo. En el terreny de les emocions podem dir que les viu d’una forma molt tendre, és capaç de transmetre caliu en la curta distancia en el seu cercle. Un tret que resulta revelador de la seva personalitat és el modelat a la zona cerebral, aquest és abrupte, el que denota contrastos generals en la seva vida, ja sigui d’idees o de creences, en aquest sentit li poden atraure idees de camps incompatibles. A la vegada que també es manté molt fidel a les idees que ell s’ha format. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario