sábado, 29 de octubre de 2011

Anàlisi de Benedetta Tagliabue


De la “convidada” d’aquesta setmana en podem dir moltes coses, però comencem pels aspectes físics més destacables. Podem veure com el tot el marc en el que s’enquadra el seu rostre és gran a la vegada que és tònic, el que vol dir que està activat. Els seus ulls, nas i boca estan molt ben diferenciats i les tres zones d’expansió del rostre (cerebral, afectiva i instintiva) estan força equilibrades en proporció.

A partir de tot això podem deduir que la Benedetta Tagliabue és una persona molt activa, amb molts fronts oberts i que és capaç de liderar projectes d’una forma molt personal. Benedetta, de ben segur, és una persona interessada per la realitat professional i personal dels altres.

A la vegada, tota aquesta energia que diem que té  li proporciona creativitat per a innovar en la seva professió. El seu rostre, en la seva totalitat, està molt proporcionat, predominant, això sí,  la seva zona afectiva, tot i que equilibrada amb les altres dues. Al existir tant equilibri l’energia es reparteix tant a la zona intel·lectual com a la zona instintiva, donant-li polivalència en la seva professió, tant pel que fa a estar en contacte amb la matèria com a idear noves tendències.

Amb tot això podem deduir que per  a ella les seves obres, que seran nombroses i molt personals, sempre tindran en compte l’ús que les persones en podem fer i com ens poden millorar la vida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario