sábado, 5 de noviembre de 2011

Anàlisi de Carles Rexach

 El protagonista d’aquesta setmana del convidat, Carles Rexach, destacat futbolista i tècnic del Futbol Club Barcelona. Podem observar com el seu rostre té una expressió tranquil·la, pel que fa als seus sentits podem veure com els ulls son més aviats petits i les comissures externes cauen, el nas es carnós i projectat cap endavant, els forats del nas són petits. Pel que fa a la boca en la majoria de fotografies apareix oberta. Un tret que destaca es el clotet que té al mentó. De perfil podem veure com el nas es projecta cap endavant, a més de tenir un forma arquejant; la zona de la boca, el que s’anomena la zona instintiva es fica cap endins.
Podem veure que la vida afectiva es primordial pel Carles Rexach, li agrada molt la gent, té bon tracte amb tothom, però es reserva molt pel seu cercle íntim que seran les persones amb qui compartirà els seus sentiments. Per aquest apropament afable pot semblar obert, però el seu caràcter mostra una tendència introvertida. El dubte es quelcom freqüent en les seves accions. Com es pot observar al seu rostre, té un caràcter tranquil, li agrada la pau i viure amb un confort en el que pugui gaudir de la companyia de les seves persones estimades amb el bon menjar. El seu pensament és pràctic busca fer-se la vida més senzilla. No li agrada ficar-se en raonaments complexes que li suposin un maldecap, tot ha d’estar relacionat amb la millora concreta d’un aspecte de la vida. Per ell encara serà més plaent si li facilita la vida a algú proper.
Rexach es una persona tranquil·la, afable, que està pels seus i li agrada facilitar-se  la vida a ell i a aquells que té a prop. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario