martes, 29 de noviembre de 2011

Anàlisi Eduard Punset


Com que el programa Com va la vida? es fa amb tàndem, avui us proposem l’anàlisi d’Eduard Punset. Es pot observar que és una persona amb una predominança cerebral de forma clara. El seu front es alt, ampli, té inclinació i a més està diferenciat; respecte els seus ulls podem veure que són més aviat petits. Els seus pòmuls no son gaire amples el que li confereix discreció y el seu nas es força tònic el que indica un sentit humanitari i molt lligam als seus ideals afectius. La seva zona instintiva pot semblar no gaire important però si observem bé el rostre veiem que aquesta zona té alçada, per tant importància d’allò concret i sensorial.
De tot això podem concloure que l’Eduard Punset és una persona que es mou molt en el camp de les idees, però que aquestes no es queden en abstraccions etèries, sinó que els hi vol donar un sentit concret, amb quelcom de la realitat que es pugui veure i sentir. Del seu pensament també podem dir que és molt àgil, pot fer una argumentació ràpidament, encara que a vegades pot ser una mica vehement.  A la vegada veiem que té un sentit molt selectiu a diferents nivells: les idees cal que tinguin un sentit humà, en les emocions li costa mostrar-les i en els instints es mostra per que, amb el menjar li agradarà la qualitat més que la quantitat. Relacionat amb aquest últim aspecte podem dir que les seves explicacions estaran en consonància, primarà més la qualitat.


Té diferents maneres d’apropar-se als altres, per ell la més senzilla serà parlant d’idees, parlar de les seves emocions li resulta complicat, en canvi parlar de la idea d’emoció per ell és mol senzill.


No hay comentarios:

Publicar un comentario