sábado, 19 de noviembre de 2011

Anàlisi de Xavier Sardà

 El periodista Xavier Sardà és l’amfitrió d’aquesta setmana. Del seu rostre podem dir que li predominen la zona cerebral, pel seu front i la zona afectiva, per la presència de pòmuls. Pel seu perfil inclinat veiem que té tendència a la retracció lateral, el que li dóna dinamisme a la seva personalitat, malgrat que amb la zona instintiva guanya verticalitat i li confereix reflexió en la materialització dels seus projectes. Un tret destacable de la seva zona afectiva és el nas carnós i amb els forats protegits. Podem veure que el seu modelat afectiu és pla, aquest tret indica el grau de sensibilitat, en el seu cas és important, el que suposa que li afecti el que li diuen, com a protecció es pot refugiar en el món de les idees.
A més de tot el que s’ha dit podem veure com és una persona que es mou en el món de les idees i la fantasia, nodrides pels afectes, que li faran estar sempre al capdavant de mitjans de comunicació. És algú que necessita de la novetat, sobretot en el camp conceptual. En els afectes és més proper al seu cercle íntim, camp que procurarà protegir i que costarà d’accedir-hi, molt més que en l’exposició de les seves idees. En el contacte de prop es càlid i té bon tacte, en el contacte amb altres persones, és algú que mostra la seva part més dinàmica i impulsiva.
Com a resum podem dir que en Xavier Sardà és molt proper a la seva família, als seus amics, però necessitat de la novetat en les idees, la feina i les activitats de lleure. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario