sábado, 26 de noviembre de 2011

Anàlisi Andreu Buenafuente

Com aquesta setmana no hi ha “el convidat” ens hem decidit a analitzar a un El comunicador televisiu, que ja va sortir al programa, a més de saber “Com va la vida?” Andreu Buenafuente també pot ser analitzat per nosaltres i en breu l’altre protagonista, Eduard Punset.
Morfopsicològicament veiem que l’Andreu té una tendència a la retracció i el seu perfil mostra més retracció frontal que retracció lateral, el que li dóna més reflexivitat que impulsivitat. Els trets contraris a aquests, que serien dilatació i retracció lateral, conformarien una personalitat més adequada per a un humorista o comunicador, per això volem destacar que segurament Buenafuente ha fet un esforç important per desenvolupar la seva activitat professional. Aquests trets propis indiquen una tendència més a la selecció i a la reflexió, així que serà una persona que tendirà a triar de forma molt reflexiva les persones del seu equip, fiant-se més dels que ja coneix que d'aquell pressentiment del moment.
Veiem que té modelat pla-ondulat al costat dret el que dóna més flexibilitat en els contactes amb persones del seu cercle extern. En canvi a la banda esquerra té modelat abrupte, el que li confereix canvis d'humor sobtats i extrems, sobretot es manifesten en el seu cercle més íntim, com si de portes a fora volgués mostrar que tot va bé. Alhora la seva capacitat de reflexió li permetrà elaborar mentalment aquests canvis per poder comunicar-los de la millor manera possible. Veiem que afectivament sap acostar-se als altres, encara que és molt reservat en la seva vida privada i li costa comunicar els seus sentiments a la seva parella. Alhora té una gran sensibilitat que donada la dificultat per comunicar-se afectivament, les emocions fecunden la seva vida cerebral, que serà de gran força i importància donada la mida del front i la tonicitat tant del front com dels ulls. Podem dir que Andreu es va a moure millor en les idees que en qualsevol altre aspecte vital.
Vist de front podem observar que el seu rostre té molt contrast. El costat esquerre sembla una mica caigut i més prim que el costat dret, una mica més ample i sobretot més actiu. És important ressaltar que aquestes diferències són de la zona afectiva, el que serà la seva zona de major conflicte, provocant canvis en l'estat d'ànim.



No hay comentarios:

Publicar un comentario