domingo, 13 de noviembre de 2011

Anàlisi de Isidre Esteve

El rostre del convidat d’aquesta setmana domina la retracció de forma molt clara, malgrat tot també té zones de dilatació. Aquests trets mostren a una persona introvertida, que guarda la seva intimitat, a la vegada es molt sensible amb tot el que li arriba. A més d’aquests trets de personalitat la retracció també li confereix esperit de lluita, per tirar endavant projectes o fites que s’hagi marcat.
Un altre tret present és la retracció lateral, que domina sobre la retracció frontal, el que li permet, junt amb la retracció, reforçar aquest esperit de sacrifici. La retracció lateral també mostra una predilecció pel risc i trets d’impulsivitat, amb necessitat de recerca de sensacions. L’esperit de lluita també es reflexa en el seu mentó, lleugerament projectat, és el que li dóna la perseverança física necessària per aconseguir les seves fites.  
Com s’ha dit a l’inici l’Isidre Esteve a més de retracció també té dilatació, aquesta es pot veure al nas, que és més aviat carnós. La seva manera d’expressar les emocions estarà més en el terreny físic, d’una forma tendre. A priori es pot mostrar fred i distant, per la retracció i també per que emocionalment és més aviat tancat, amb les persones properes es podrà obrir no sense una mica de dificultat. Amb tothom tindrà facilitat per contactar-hi un cop hi parli, malgrat que li agradarà estar sol.
Com podem veure  l'amfitrió d’aquesta setmana es algú que li agrada marcar-se fites complicades que és capaç d’assolir pel seu esperit de lluita, que en el camp dels afectes no hi serà present per la seva tendresa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario