sábado, 24 de diciembre de 2011

Anàlisi d'Albert Om "el gran convidat"

Com no podia ser d'una altra manera l'últim anàlisi d'aquesta sèrie és per Albert Om, que a més de ser "el convidat" és un gran professional, que degut a la seva personalitat pot portar a terme programes de la categoria i calitat emocional com "el convidat".
Podem veure com les tres zones de la cara estan en clar equilibri, no hi predomina cap de forma clara. Si s'hagués de dir una seria la zona cerebral, però tot hi així podem veure com tant els afectes com els instints es manifesten sempre dintre del equilibri. Veiem que la seva zona de modelat que indica la seva relació amb l'exterior veiem que es ondulada en la majoria de llocs a més de estar lleugerament dilatada, el quel li donarà una facilitat generalitzada i suavitat en el tracte amb els altres. 
Com hem dit el pensament és quelcom important per ell, és obert a les noves idees i té suficient criteri per distingir el que no encaixa amb un pensament humanitari. Pensa abans de fer i parlar, el que suma força a la seva capacitat mental. 
Un aspecte que sobta es el seu tancament en l'expressió de les seves emocions, ja que s'el pot veure com algú càlid però no li agrada parlar de la seva vida personal, ell no ha tingut cap convidat. 
A més de cerebral és algú força sensorial, la vivència de les sensacions en el camp instintiu com es pot manifestar en el menjar. 
Així podem veure com Albert Om gaudeix d'una bona conversa al voltant d'un bon àpat que li servirà d'inspiració per a noves ideacions.
Àlex Martínez Miralpeix
www.alexmiralpeix.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario