sábado, 10 de diciembre de 2011

Anàlisi de Pilar Rahola

L’amfitriona d’aquesta setmana és Pilar Rahola, aquesta setmana com la passada ha estat complicat trobar fotografies adients per l’estudi. Malgrat la dificultat, i a partir de les fotos que tenim podem dir que el seu marc exterior és retret, els sentits estan protegits i tenen una mida més aviat reduïda, exceptuant els ulls que estan força en consonància amb l’amplada del rostre. Com a trets destacables podem dir que els pòmuls són molt amples, donant molt espai a la vida afectiva. Un aspecte també destacable d’aquesta zona és la seva capacitat de ressonància, degut a l’aplanament del nas, el que es manifesta per un tendència a l’explosió afectiva. Podem veure com la zona cerebral està diferenciada conferint un criteri propi en les seves idees. La zona instintiva s’emmarca en un conjunt de retracció, per aquesta raó la selecció i l’idealisme estaran presents en la seva quotidianitat. Malgrat aquest aspecte de retracció veiem com el mentó té presència en el seu marc, el que li dóna un esperit de lluita i perseverança.
Pilar Rahola és mou més en el camp de les idees i els afectes que no en el camp d’allò concret. Tot i això, les seves emocions més personals estaran molt reservades a aquelles persones que estan a prop seu i que són de la seva confiança, sobretot per la seva capacitat de ressonància, ja que el seu sentir es pot veure accentuat per la seva alta sensibilitat, fet que li farà ser força explícita tant en el contingut com en la forma. A la vegada quan està parlant d’un tema qualsevol mostra la seva opinió de forma clara, ja que té pensament propi fruit de la reflexió i segurament lluitarà en la seva defensa.
Els seus afectes són força idealitzats i tindran un subjecte de desig molt seleccionat. La seva comunicació pot estar marcada per la ressonància emocional. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario