domingo, 18 de diciembre de 2011

Anàlisi de Pilarín Bayés

Aquesta setmana l’amfitriona és la dibuixant Pilarín Bayés, acull al “convidat” per tal de compartir un cap de setmana. Del seu rostre podem dir que és ample i a més està activat. Dins d’aquest context també podem veure com té un mentó sortit i la mandíbula marcada, tot això li dóna solidesa en les qüestions concretes. Hi ha diferents parts que són carnosos, així més dilatades, un exemple es el nas a la vegada que també ho podem veure en les galtes i també en la boca, que és més aviat gran. També podem veure que hi ha una certa asimetria entre el costat dret i esquerre de la cara.
Tots aquests trets ens indiquen que la Pilarín es una persona molt activa i moltes possibilitats de tirar endavant projectes, ja que és algú molt perseverant. Tots els aspectes de tonicitat i energia de que disposa mostren el seu talent artístic, ja que complementen altres aspectes de més dolçor de la seva personalitat. Es una persona afable en el tracte emocional tot i que en els moviments pot semblar un tant contundent, ja que es una persona que li agrada expressar-se amb les mans degut a una necessitat interna i per aquesta raó s’expressa  amb dibuixos. Per això segurament li agradarà moure’s de presa i de forma enèrgica.
Així Pilarín Bayés és algú actiu amb necessitat de moviment i voluntat d’expressió artística; atendrà al seu convidat amb caliu i atenció familiar. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario