martes, 11 de diciembre de 2012

Anàlisi d'Albert Rivera


 El candidat a la Generalitat del partit Ciutadans, Albert Rivera té un marc mig amb predominança de retracció. Veiem que els sentits estan protegits i són més aviat petits. Pel que desprèn un aspecte de distància en vers l’entorn, tant la retracció com els sentits reduïts son indicatius de protecció, per tant la característica psicològica es de introversió i distància.
            A la vegada podem veure com la seva dominant és de retracció lateral per la inclinació general del seu rostre per la vista de perfil. Si més no, està compensada per la protecció dels seus receptors. Així l’impuls és el que el domina, les ganes de competir, el repte i la superació i té la capacitat d’anàlisi suficient com per realitzar una estratègia per aconseguir-ho.
Un aspecte que segurament ha hagut de treballar és la expressió verbal, ho podem observar per la mida dels receptors que son més aviat petits, pel que la comunicació amb l’exterior és mesurada. A la vegada li agrada la competició i sobretot la victòria per la tendència de retret lateral, però  com és sintètic amb les paraules, cal que pugui augmentar la seva extensió en les paraules. Degut a la seva feina al parlament segurament ha hagut de millorar l’augment de la quantitat de paraules, però sempre dins una justa mesura.
La diferència entre les zones és molt reduïda, pel que hi ha un equilibri entre idees, afectes i actes. No es podria determinar amb seguretat quina és la predominant. Malgrat tot com que la tendència de retracció lateral és molt pronunciada ens decantem per determinar una predilecció per tot allò concret i material i que sigui pràctic. 

www.morfotalent.com                         consultoria@morfotalent.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario