martes, 11 de diciembre de 2012

Anàlisi de Joaquim Barraquer


L’amfitrió d’aquesta setmana és al patriarca de la Oftalmologia al nostre país, Joaquim Barraquer, net, fill, pare i avi d’oftalmòlegs.
            Del seu rostre podem observar que tendeix més a l’alçada que a l’amplada, a la vegada que els sentits són ben variats. Els ulls son petits i estan força separats, a la vegada que protegits. El nas es força gran i carnós, però els orificis sembla que estan protegits, si ens fixem en l’aresta del nas hi ha una lleugera protuberància que li dóna modelat abollat al nas. La boca es ample, pel que podríem dir que tendeix més a ser gran que petita.
            Respecte al perfil podem observar que en general tendeix a la verticalitat tot i tenir trets que el dinamitzen, com per exemple la inclinació del front, la mida de la boca i el mentó lleugerament sortit.


            Tot això ens indica que Joaquim Barraquer és una persona amb tendència a la introversió i força selectiva, sobretot a nivell afectiu, el seu equip serà escollit amb suma precisió i els hi exigirà un molt bon nivell. Respecte a la introversió pot sorprendre per que normalment es mostrarà com algú molt comunicatiu, ja que la mida de la boca així ens ho indica, però es mirarà molt de no parlar de si mateix. El seu pensament és força clàssic, vol avançar amb peu ferm. Tot i això el seu tracte amb les altres persones sempre serà afable, el modelat s’observa més en la dilatació que en la retracció, especialment pel nas carnós que li conferirà calidesa en el tracte proper. Tal i com hem dit l’aresta amb la lleugera protuberància ens indica un esperit seductor que reforçat per la seva habilitat comunicativa fan d’ell algú amb molt bon domini per la oratòria, ja que se sap expressar i generar interès pel que està dient en l’altre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario