martes, 11 de diciembre de 2012

Anàlisi de Núria Feliu


L’amfitriona d’aquesta setmana és Núria Feliu, cal dir que ha estat difícil trobar fotografies adients per poder realitzar un estudi morfopsicològic, s’han hagut d’utilitzar fotografies que no són actuals.
Del seu rostre podem observar que la zona més important és la de les emocions per l’amplada dels pòmuls i en segon lloc la instintiva que també és ample a la vegada que tònica. Malgrat tot hi ha força equilibri ja que la zona cerebral també és present. A la fotografia de perfil podem veure com el rostre tendeix a la inclinació, el que reforça aquesta tendència a l’expansió afectivo-instintiva. El que ens indica és que Núria Feliu viu molt en les emocions i de forma passional, a la vegada que també li agrada el contacte amb la gent especialment si pot ajudar als altres, son el tipus d’activitats que més li agradarà. Aquestes accions d’ajuda sempre les mostrarà de forma molt concreta, amb realitzacions materials més que no pas abstractes. Tot i això les mostres d’afecte cap a les persones del seu cercle més íntim se les reservarà per l’àmbit familiar. Té molta curiositat per saber de les altres persones, així que no dubtarà a preguntar de forma directa, malgrat que la informació sobre la seva vida se la reservarà. La seva boca tònica ens indica que és una gran comunicadora y li agrada parlar i interactuar amb tothom que l’envolti. A la vegada que junt amb la zona instintiva formen característiques inequívoques de cantant.

            Existeix en ella un component d’impulsvitat que el veiem per la inclinació del rostre, així sempre que li expliquin alguna idea, emoció o projecte sabrà donar una resposta ràpida i sobretot concreta, no fuig d’estudi, agafa el toro per les banyes.  
            Així podem dir que Núria Feliu és algú emocional, que li agrada el tracte i saber dels altres malgrat que és reserva la seva vida. La seva impulsivitat està compensada amb el seu saber fer de tracte. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario