martes, 11 de diciembre de 2012

Anàlisi de Xavier Rubert de Ventós


L’amfitrió d’aquesta setmana és l’eminent filòsof Xavier Rubert de Ventós. Podem observar com el seu rostre té una clara tendència a la retracció a més de destacar la seva alta tonicitat, sobretot es pot veure per l’energia que desprèn la seva mirada a més de la definició de la seva pell. D’aquests trets es pot saber que és una persona altament sensible, amb una tendència a la introversió molt marcada, serà difícil accedir a ell, caldrà tenir paciència i deixar passar el temps fins que ell mostri acceptació. Pel que fa a la seva predominança de zones, clarament destaca la zona cerebral, pel que serà una persona de pensament i creació, com és la seva feina de filòsof. Altres aspectes del seu rostre com els entrants i sortints del front, mostren que el seu modelat es abonyegat, el que ens mostra un pensament original, personal, molts cops contrariat per idees que poden semblar contraries i que ell defensa amb fervor.
            També podem observar que la seva zona instintiva és tònica i sobretot la mida de la boca que és gran i està activada del que podem deduir que és una persona amb bona capacitat d’oratòria i una bona sensibilitat pels aspectes gastronòmics, dels que valorarà la seva qualitat.
            Afectivament té un caràcter canviant, pels entrants i sortints pronunciats del seu rostre, tot i que el seu fons de retracció frontal, que es pot observar per la protecció dels receptors (ulls, nas i boca) i també per la verticalitat del seu perfil li permeten equilibrar aquests canvis. Per aquesta raó és una persona reflexiva que ha escollit una bona tasca que encaixa amb la seva manera de ser. Així podrà desenvolupar obres de gran valor gràcies a la seva perspectiva extrema que pot equilibrar pel seu control personal.

www.morfotalent.com                              consultoria@morfotalent.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario