martes, 11 de diciembre de 2012

Anàlisi d'Alfons Lòpez-Tena


Podem veure com el candidat de Solidaritat per la Independència té un marc de dimensions mitjanes, tot i que hi ha signes de dilatació, el fons del marc ens indica retracció més propis de la seva forma que no pas els de dilatació. El que això ens indica és una tendència a la sensibilitat i resistència més que no pas a la voluntat de confort.
A la vegada té una expansió cerebral-instintiva pel que tota idea ha de tenir la seva correspondència en el pla concret sense aquesta aplicació les idees no tenen sentit. A la vegada ens indica un pensament pragmàtic on les emocions no son del tot presents. Tot hi això veiem que el nas és carnós pel que li confereix una un tacte emocional i el fa mostrar. Es una persona amb una agilitat en la comunicació, però que es reservarà molt parlar de la seva vida privada., si que li agradarà saber dels altres.  

El perfil ens mostra una gran profunditat, la cara de perfil es ample, el que vol dir que hi ha molta energia de reserva, és un corredor de fons, a la vegada que un gran dipòsit de memòria. També veiem que la mandíbula està recoberta per parts carnoses amb certa tonicitat aquests dos signes barrejats ens indiquen un bon sentit per lluitar amb la mesura adient per les causes adients.
De tot això podem veure que hi pot haver certa dificultat per delegar tasques. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario