martes, 11 de diciembre de 2012

Anàlisi de Joan Herrera


Del secretari general de ICV es pot observar que té una tendència marcada de retracció, ja que el seu marc tendeix més a l’alçada que no pas a l’amplada. Psicològicament es reflexa per una sensibilitat remarcable i una tendència a la introversió.
            La fotografia de perfil ens mostra com el front està totalment inclinat i la zona mitja y baixa una mica projectada, el que mostra una tendència cap a la retracció lateral. A la vegada els seus sentits estan molt protegits en el cas de nas i boca, pel que fa als ulls estan enfonsats. Aquests dos trets equilibren ja que donen capacitat de reflexió que serà el que habitualment mostrarà Joan Herrera. Si més no en el cas del front podem veure que està més inclinat que la resta el que li donarà impulsivitat quan s’estiguin parlant d’idees. Si a més ens fixem en el modelat al front està abollat, i es manifestarà per apassionament en les idees. A la vegada el modelat afectivo-instintiu és pla el que li donarà rigidesa en els plantejaments, li agradarà que es faci el que ell proposa i que tot segueixi un ordre establert. En canvi en la zona instintiva hi ha un modelat ondulat que li farà ser més flexible quan tot s’hagi de concretar. Tot això li pot generar algun tipus de malestar ja que no està fent les coses com les pensa, la seva obra no reflexa el seu pensament.
            Pel que fa a les expansions veiem que la més desenvolupada és la cerebral, pel que li agradarà molt el món de les idees i no tant de les concrecions. Pel que fa als afectes els té molt controlats, li costa obrir-se als altres a la vegada que és molt sensible, a vegades pot resultar una mica incisiu en l’àmbit dels afectes amb expressions amb doble sentit.


No hay comentarios:

Publicar un comentario