martes, 11 de diciembre de 2012

Anàlsi d'Oriol Junqueras


Veiem que el candidat de ERC té un marc ample amb una tonicitat baixa, la carnositat de la zona instintiva és una dominant en la personalitat. A la vegada veiem que hi ha un desequilibri entre les hemicares, sobretot per l’amplada de la zona instintiva y per la parpella de l’ull dret entretancada.
Pel que fa al marc veiem que la zona dominant és la instintiva i en segon lloc va la zona cerebral. Ens mostra una personalitat dominada per tot allò material y palpable amb la voluntat d’acumular, pot ser per això l’elecció d’historiador com a professió. En la recerca de confort (per la atonia), el que conforma un esperit més aviat pactista, més que idealista. Les idees estan al servei dels instints, ja que la segona zona en importància és la zona cerebral. Pel que fa a les emocions no és vol mostrar però les parets del nas ens mostren que és sensible als afectes, parlant d’estima i passió es commou.
En general podem veure que els sentits són petits, a excepció del nas que és lleugerament obert. Per la resta és bastant tancat el que li dóna un pensament propi poc obert a la novetat. La boca també és tancada pel que parlarà poc però d’allò essencial.

No hay comentarios:

Publicar un comentario