martes, 11 de diciembre de 2012

Anàlisi de Maria Victòria Molins


L’amfitriona d’aquesta setmana és la monja Maria Victòria Molins, dedicada a l’ajuda a les persones el quart món i no és casualitat que la seva activitat es dediqui en aquesta àrea.
Podem veure com l’amfitriona d’aquesta setmana té un fons de retracció, el que li dóna sensibilitat general. D’altra banda també podem veure com la seva zona mitja del rostre és ampla degut a l’amplada dels pòmuls. Aquesta amplada de pòmuls indica que la de les tres zones (cerebral, afectiva i instintiva, endreçades de dalt a baix) és la més important, per tant per ella els aspectes sentimentals seran els més rellevants, tant d’ajuda com de necessitat de ser reconeguda. Una altra monja amb uns pòmuls iguals va ser Maria Teresa de Calcuta. En aquest sentit podem dir que la seva espiritualitat està més a prop de la terra que del cel, també acompanyat pel seu front que es baix, per tant no li agradarà filosofar ni les grans abstraccions, el seu pensament ha d’estar dirigit a objectius pràctics i sobretot útils. En altres religiosos si que podem veure fronts alts i normalment seran persones que desenvoluparan un tasca més espiritual que de beneficència directa.
A la vegada podem veure que la foto de ¾ deixa intuir un perfil inclinat i per tant de retracció lateral. Aquest signe ens indica una voluntat d’impulsivitat i lideratge, a la vegada reforça el sentit concret del seu front, només li serveix allò que pugui ajudar i beneficiar als altres de forma directa. A la vegada denota un esperit combatiu amb tot el que se li posa per davant. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario