martes, 11 de diciembre de 2012

Anàlisi d'Alicia Sanchez-Camacho


Val a dir que la candidata del PP a les eleccions autonòmiques per raons d’accident automobilístic (segons la nostra informació) s’ha hagut de fer intervencions quirúrgiques que han modificat el seu rostre i per tant l’anàlisi morfopsicològic pot no ser del tot exacte. Per aquesta raó ens fixarem més en aspectes estructurals més complicats de modificar quirúrgicament. Tot i això hem trobat fotografies anteriors ens les que ens podem basar, però només fixant-nos en aspectes estructurals.
            A la foto de la primera època podem veure com hi ha un predomini de retracció i sobretot destaquen uns pòmuls molt amples, que es mantenen a les fotografies de l’actualitat. La presència d’aquests dos trets ens indica una voluntat de destacar però sobretot en cercles molt seleccionats i sobretot per qüestions emocionals. Les emocions la dominen per sobre de les idees o els aspectes materials.

            Podem veure que té una tendència a la inclinació a la vegada que la seva boca és molt tònica. Pel que tindrà un caràcter força impulsiu, la seva resposta i el seu argumentari són ràpids. Així que les decisions seran preses de forma ràpida i això li pot generar algun tipus de malestar en cas que no sigui encertada. A la vegada la seva zona cerebral normalment està protegida pel seu serrell i a les fotos que està descobert podem veure que és proporcionat i alt pel que hi hauria una doble expansió afectivo-cerebral.  
www.morfotalent.com                       consultoria@morfotalent.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario