martes, 11 de diciembre de 2012

Anàlisi de Peret


El rei de la rumba es l’amfitrió d’aquesta setmana. Morfopsicològicament té interès ja que la seva cara en els últims anys s’ha modificat, sobretot per estètica, quan succeeix aquest fet es deu a canvis de la imatge d’un mateix, ja sigui per rol social o per autoconcepte.
            Per la foto de perfil podem veure que Peret té una dominant de retracció lateral que es pot observar per la inclinació general del seu rostre quan s’observa de perfil. A la vegada, ulls, nas i boca equilibren la inclinació però estan relativament protegits. En ell hi ha un tret d’impulsivitat important que reforça una necessitat de lideratge en el grup. Tot i que se’l pugui veure comunicatiu i amb necessitat de relació amb els altres és algú molt de casa seva i poc obert als canvis, això es dedueix per l’obertura dels receptors i pel fons de retracció del marc, que li dóna selectivitat. És ben cert que hi ha certa dilatació, car es troba en un moment en que la seva carrera està ben consolidada i per això tendeix més a la tranquil·litat i confortabilitat que no pas a la lluita.

            
La seva expansió principal és la emocional, no tant per l’amplada dels pòmuls sobretot per la tonicitat del nas, podem veure com es marquen les aletes del nas. En segon lloc i gairebé en igualtat de condicions, per volum, estaria la zona instintiva, que no està tant present per que no es pot apreciar bé la boca, també es molt important. La seva manera de mostrar els afectes serà més amb el contacte i motres directes i intenses més que no pas de forma abstracta i rebuscada. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario