martes, 11 de diciembre de 2012

Anàlisi de Marc Màrquez


 L’amfitrió d’aquesta setmana és el pilot de motos Marc Màrquez tot i la seva joventut ha estat dues vegades campió del món.
            Del seu rostre veiem que té un marc mig amb forma hexagonal, per l’amplada dels seus pòmuls. Per aquesta raó les emocions seran una cosa primordial en la seva vida, tot i que posteriorment veurem la forma que prenen. Veiem que tots els ulls i nas estan força protegits, però la boca és l’excepció, que és força gran i tònica, pel que tindrà bona capacitat d’oratòria i li agradarà molt parlar. La boca també compleix una altra funció que és la recepció i extracció de la zona instintiva, pel que la seva descarrega energètica és més explosiva que dosificada.
També podem observar que el seu perfil hi ha una tendència més a la inclinació que no pas a la verticalitat, el que el va ser un retret lateral. Habitualment el retret lateral mostra una tendència a l’acció més que no pas a la reflexió, a la vegada que també li agrada la competició i la sensació de llibertat. Un aspecte important és la voluntat de lideratge que tindrà en els grups, malgrat que voldrà moments d’evasió en solitud, en la recerca d’espais oberts. La seva intel·ligència és més intuïtiva que lògica, a la vegada que aprèn més en la pràctica que en l’escolta.
El seu modelat és pla-abonyegat pel que hi ha molta sensibilitat i certa explosió en la seva manera de mostrar les emocions, marcada per la passionalitat. Moltes vegades es pot mostrar distant sense ser conscient i altres vegades existir una explosió emocional sense raó aparent. 

www.morfotalent.com                        consultoria@morfotalent.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario