martes, 11 de diciembre de 2012

Anàlisi de Lluís Llongueras


El convidat d’aquesta setmana és el perruquer Lluís Llongueras, un català internacional que amb la seva feina ha posat Catalunya al mapa, a la vegada que un personatge singular amb una imatge pública molt clara.
            A priori veiem que té un fons de retracció molt marcat, per que marc és més aviat estret que ample a més de diferents signes com la finesa dels receptors. Aquests trets ens indicarien una alta sensibilitat, exigència de qualitat i tendència a la protecció de la seva vida privada. A la vegada veiem els seus receptors estan més aviat protegits, especialment els ulls, sobretot per les parpelles plegades sobre si mateixes, la boca té una mida proporcionada i el nas és llarg, projectat i amb els orificis oberts. Pel que el pensament serà molt personal i imaginatiu, li costarà comunicar-lo i serà capaç d’imaginar tot tipus d’imatges que li expliqui o s’imagini. Les seves explicacions  seran justes, li agradarà tenir un control per la despesa, no dubtarà a gastar en allò que tingui a veure amb la innovació i el món de les idees.

            Pel que fa a la vista de perfil podem observar com la cara de Lluís Llongueras tendeix a distribuir-se més en la part conscient que inconscient, a més de tenir el rostre més inclinat que vertical, el que li fa una tendència de retracció lateral. El que fa ser una persona impulsiva més que reflexiva, competitiu i sempre exigir-se el màxim, per tal de aconseguir millores en la seva tasca i sempre que aquestes siguin palpables i es puguin copsar en allò concret. Si ens fixem en el seu modelat és abrupte, aquests dos trets junts li confereixen intuïció i canvis d’humor molt sobtats, segons el dia i sense motiu concret, a més un gran apassionament i impulsivitat en tot el que fa.
            Entre les dos costats de la cara hi ha algunes diferències. El més clar és el nas que està enfocat cap a la dreta, suposant que Lluís Llongueras sigui dretà ens indicaria un desaferrament de la seva família d’origen, pren decisions de forma autònoma, sumat a la tendència de retracció lateral és probable que marxés de casa molt jove. 

www.morfotalent.com                        consultoria@morfotalent.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario