martes, 11 de diciembre de 2012

Anàlisi d'Artur Mas


Podem veure com Artur Mas té un marc mig-ample, però amb un fons de retracció per la tonicitat i llisor de les carns. Els sentits els veiem petits i protegits, pel que hi haurà una comunicació molt mesurada. La tonicitat és alta, pel que la capacitat d’activitat és molt gran. Així podem dir que serà un persona molt treballadora i d’una manera molt constant i amb una capacitat de concentració també molt gran, no descansarà fins que la tasca no estigui acabada. A la vegada la seva capacitat de planificació també és molt important no deixa res a l’atzar ni molt menys a la improvisació. A la foto de quan era conseller d’economia podem veure que aquesta tendència al rostre encara era més accentuada.
            La seva expansió està entre la zona cerebral i la instintiva, totes dues tenen molta força. Hi ha poc espai per l’emoció el que molts cops pot donar la impressió de ser algú fred i distant, sumat també a la seva tendència de concentrat. Aquest perfil és l’ideal del polític a la ombra que treballa per algú altre, ja que treballa molt, de forma constant i té molta energia, però no vol protagonisme (donat la estretor dels pòmuls). El seu modelat es pla-abollat, pel que li agrada que les coses es facin com ell diu, hi ha certa rigidesa en els plantejaments, a la vegada que posa passió i molta intensitat en allò que fa, difícilment se’l podrà desconcentrar.
            De perfil podem veure que tendeix més a la verticalitat que a la inclinació del rostre tot i que hi ha certes parts que donen inclinació, com el mentó i el front està lleugerament inclinat. El que dóna més retracció frontal és la protecció dels ulls. Tot això indica una tendència a la reflexió més que no pas a la improvisació, li agrada embarcar-se en projectes que son segurs. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario